fbpx

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία μείωσης του τοπικού λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια τεχνολογία η οποία έχει αναπτυχθεί ήδη από την προηγούμενη δεκαετία και βασίζεται στην καταστροφή των κυττάρων του λιπώδους ιστού με το μηχανισμό της ψύξης.

 

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για Κρυολιπόλυση;

Κατάλληλοι υποψήφιοι για Κρυολιπόλυση είναι άντρες και γυναίκες με αυστηρά εντοπισμένη τοπική λιποδυστροφία σε μεμονωμένες περιοχές του σώματός τους. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος εμφανίζει μικρές ποσότητες τοπικού λίπους που εντοπίζεται δεξιά και αριστερά στα πλάγια της κοιλιάς, στο υπογάστριο, στα “ψωμάκια”, στην έξω επιφάνεια των μηρών ή στα γόνατα τότε κάνοντας τη θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την εικόνα αυτών των περιοχών.

 

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα με την Κρυολιπόλυση;

Εξαρτάται πάντοτε από τον σωματότυπο και το ποσοστό λίπους κάθε περιστατικού, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε συνήθως μετά από 25 ημέρες! Τη μεγάλη διαφορά θα τη δείτε ωστόσο στο σώμα σας μετά από τρεις μήνες, ενώ ο οργανισμός σας θα συνεχίσει να αποβάλει λιποκύτταρα για τους επόμενους έξι μήνες.

 

Θα πονέσω με την Κρυολιπόλυση;

Όχι, είναι μια μέθοδος εντελώς ανώδυνη και ξεκούραστη χωρίς παρενέργειες και ερεθισμούς. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορείτε να χαλαρώσετε και να αποχαιρετίσετε το επίμονο τοπικό πάχος, ενώ μετά μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

 

Πόσες θεραπείες Κρυολιπόλυσης απαιτούνται για να δω ορατά αποτελέσματα;

Ο απαιτούμενος αριθμός κυμαίνεται από 1-3 θεραπείες, ανάλογα με την δυσκολία του περιστατικού και την περιοχή του σώματος όπου θα εφαρμοσθεί η θεραπεία.

 

Είναι ασφαλής μέθοδος η Κρυολιπόλυση;

Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης αποτελεί τη Νο1 μη-επεμβατική θεραπεία μόνιμης εξάλειψης του τοπικού πάχους στην περιοχή κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο), τα μπράτσα, τo «σωσίβιo», τη γυναικομαστία, την κοιλιά, το στομάχι, τους μηρούς (έσω και έξω πλευρά) και τα γόνατα. Μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από αυτήν περισσότερο από 1 εκατομμύριο άτομα σε όλον τον κόσμο, με απόλυτη ασφάλεια και ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθόσον η τεχνολογία της επιτρέπει την ακριβή και ελεγχόμενη παροχή ψύξης με στόχο μονάχα τα λιποκύτταρα του σώματος, χωρίς να επηρεάζονται ή να καταστρέφονται οι γειτονικοί ιστοί και κύτταρα. Επιπλέον, δεδομένου ότι η αυθεντική Κρυολιπόλυση είναι μία μη-επεμβατική θεραπεία, δεν υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων, επιπλοκών από την αναισθησία, ή άλλων παρενεργειών που σχετίζονται με την κλασική λιποαναρρόφηση.

 

Αν κάνω Κρυολιπόλυση στην περιοχή της κοιλιάς υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστεί το γυναικολογικό σύστημα;

Όχι, διότι το σύστημα ψύξης της αυθεντικής Κρυολιπόλυσης στοχεύει με ελεγχόμενο τρόπο αποκλειστικά και μόνο τον υποδόριο ιστό και για το λόγο αυτό δεν επηρεάζει κανένα εσωτερικό όργανο. Είναι μία απολύτως ασφαλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του τοπικού πάχους.

 

Υπάρχουν αντενδείξεις για την Κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση αντενδείκνυται για άτομα που υποφέρουν από θρομβοφιλία, κρυοσφαιριναιμία (αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί ασυνήθιστη αντίδραση στο κρύο), παροξυσμική κρυοαιμοσφαιρινουρία (εξαιρετικά σπάνια διαταραχή) και κνίδωση εκ ψύχους.

 

Μπορώ να κάνω Κρυολιπόλυση, αν σχεδιάζω να μείνω έγκυος τους επόμενους μήνες;

Βεβαίως. Ειδικότερα η αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων πριν την εγκυμοσύνη προλαμβάνει την περαιτέρω συσσώρευση λίπους στις περιοχές του τοπικού πάχους, λόγω της αναμενόμενης αύξησης του βάρους κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της κύησης. Επισημαίνεται ότι η Κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί και μετά την εγκυμοσύνη, αρκεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από τον φυσιολογικό τοκετό ή έξι μήνες από την καισαρική.

 

Μπορεί η Κρυολιπόλυση να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με άλλες μη-επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Ακουστικό κύμα, τα Μαγνητικά Πεδία και οι Ραδιοσυχνότητες RF, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο αντιμετώπισης της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.

 

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με το σύστημα Laser Diode 808;

6-8 επισκέψεις είναι αρκετές για ένα οριστικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης σε φυσιολογικά ανεπτυγμένη τριχοφυΐα. Εάν το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα.

 

Τι πρέπει να προσέξω μετά την αποτρίχωση;

Θα πρέπει να αποφύγουμε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για τις επόμενες 7-8 ημέρες και να κάνουμε χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας.

 

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με το σύστημα Laser Diode 808;

Η αποτρίχωση είναι τώρα ανώδυνη, άνετη και ασφαλής όσο ποτέ, ακόμα και σε τύπους δέρματος ελαφρά μαυρισμένους, χάρη στη τεχνολογία ενοποιημένης ψύχρανσης του δέρματος που διαθέτει το σύστημα Raylife.

 

Οι καφέ κηλίδες που έχω στο πρόσωπο και στο μπούστο μπορούν να αντιμετωπισθούν;

Σήμερα η Raylife με την εφαρμογή της τεχνολογίας του έντονου παλμικού φωτός (APL) τελευταίας γενιάς και την εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων θεραπείας είναι σε θέση να απαλλάξει το δέρμα σας από τις καφέ κηλίδες, την φωτογήρανση και άλλα φαινόμενα δερματικών ατελειών, χαρίζοντας του την χαμένη του φυσική λάμψη.

 

Πως μπορώ να βελτιώσω το περίγραμμα του προσώπου μου και το «διπλοσάγωνο» με μη επεμβατικό τρόπο;

Η Raylife δημιούργησε την τέλεια φόρμουλα μη επεμβατικού lifting για την επαναφορά του οβάλ του προσώπου και την απαλλαγή από το «διπλοσάγωνο» με την συνδυαστική εφαρμογή της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και του έντονου παλμικού φωτός ενεργοποιώντας την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου, δημιουργώντας ένα πιο σφικτό, ελαστικό και παχύ στρώμα δέρματος.

 

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπισθεί με επιτυχία;

Τα ακουστικά κύματα είναι μια νέα καινοτόμος θεραπεία για την αντιμετώπιση των δερματικών ατελειών που προκαλεί η κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται σε περίπου 80% των γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω. Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες είναι πεπεισμένες ότι την έχουν. Τα ακουστικά κύματα είναι μηχανικά κύματα που μπορούν να διαπεράσουν την επιφάνεια ενός σώματος χωρίς να προκαλέσουν αλλοιώσεις και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Όταν εφαρμόζονται σε ιστούς, βελτιώνουν τον μεταβολισμό, δημιουργούν καλύτερη τοπική κυκλοφορία και ένα επιλεκτικό φαινόμενο δημιουργίας κοιλότητας σε τοπικές περιοχές, προκαλώντας θετικές βιολογικές αντιδράσεις (αυτοΐαση).

 

Ποιές είναι οι ωφέλειες που θα έχω με την θεραπεία των ακουστικών κυμάτων;

– 50% αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.
– Αύξηση της πυκνότητας των ιστών.
– Βελτιωμένη μικροκυκλοφρία.
– Ορατή μείωση στην όψη φλοιού πορτοκαλιού μετά από 3-4 συνεδρίες.
– Ανάπλαση της περιοχής μετά από 8 συνεδρίες.
– Αύξηση στην ποιότητα των αποτελεσμάτων έως και τρεις μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

 

Ποιός είναι ο αριθμός αγωγών που θα χρειαστεί να κάνω για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας;

6-12 φορές με συχνότητα εφαρμογής 1-2 φορές την εβδομάδα.

 

Ποιές είναι οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους;

Η Raylife δημιούργησε τις δύο πιο σύγχρονες και καινοτόμους μεθόδους καταπολέμησης του τοπικού πάχους, τα ακουστικά κύματα και τις διπολικές ραδιοσυχνότητες. Ο επιτυχής συνδυασμός των ακουστικών κυμάτων που δημιουργούν αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό και της διπολικής ραδιοσυχνότητας που προκαλεί στους ινοβλάστες αύξηση στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, οδηγούν στη δραματική μείωση του όγκου του λιπώδους ιστού, χαρίζοντας σας ένα σώμα υγιές και απαλλαγμένο από το τοπικό πάχος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

10-12 φορές με συχνότητα εφαρμογής 2 φορές την εβδομάδα.

Ποιά η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν απεριόριστα εφαρμόζοντας κάθε δύο μήνες μια αναμνηστική συνεδρία και υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.