fbpx

Αδυνάτισμα Κυτταρίτιδα Χαλάρωση & Ανόρθωση

Τοπικό Πάχος & Θεραπεία της Κυτταρίτιδας
Σύσφιξη & Ανόρθωση
Τόνωση του Δέρματος της Γυναίκας

Αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους

Με Cavitation & Μαγνητικά Πεδία

Ανά περιοχή σώματος
(Κοιλιά, Μέση, Γλουτοί, Μπράτσα ...)
22€/συν. 2109632850   6945970323

Με Κρυολιπόλυση

Ανά περιοχή σώματος
(Κοιλιά, Μέση, Γλουτοί, Μπράτσα ...)
75€/συν. 2109632850   6945970323

Τα «ψωμάκια», τα «πιασίματα» στη μέση, η συσσώρευση λίπους στα χέρια, στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε αδύνατα και εύσωμα άτομα, διότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο γενετικός παράγοντας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση, το Τοπικό Πάχος παραμένει.


Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδα, με Μεσοθεραπεία, ανά περιοχή σώματος

(κοιλιά, γλουτοί, μπράτσα & πόδια)

30€/συν.

2109632850   6945970323


Σύσφιξη & Αντιμετώπιση της Χαλάρωσης

Με Ακουστικά Κύματα της Raylife

Μπράτσα 30€/συν. 2109632850   6945970323

Κοιλιά 40€/συν. 2109632850   6945970323

Ανόρθωση

Με Cryolift, Cavitation & Μαγνητικά Πεδία

Στήθος 22€/συν. 2109632850   6945970323

Γλουτοί 40€/συν. 2109632850   6945970323

Για την Σύσφιξη και την Ανόρθωση, εφαρμόζουμε τις θεραπευτικές τεχνικές Cryolift, Ακουστικά Κύματα Raylife και την τεχνολογία UltraSlim Cavitation – Μαγνητικών Πεδίων, για την ενίσχυση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας.


Οι Στόχοι

Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους

Το Τοπικό Πάχος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ανεξάρτητα από το βάρος του σώματός τους και προκύπτει από την ανώμαλη και υπερβολική εναπόθεση λίπους σε σημεία του σώματος, από τα οποία είναι δύσκολη η απώλειά του.

Στην Aesthetix Clinic, αντιμετωπίζουμε το Τοπικό Πάχος, με τις σύγχρονες, μη επεμβατικές θεραπευτικές τεχνικές της Κρυολιπόλυσης, των Ακουστικών Κυμάτων Raylife του Cavitation και των Μαγνητικών Πεδίων. Στοχεύουμε και πετυχαίνουμε, την ανώδυνη διάλυση του λιπώδους ιστού, σε εκείνα τα σημεία του σώματος που έχει συσσωρευτεί. Βελτιώνουμε τη λεμφική και αιματική κυκλοφορία, κινητοποιώντας τους βαθύτερους ιστούς, με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Προκαλούμε την ανακατανομή του λίπους και την τελική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων.

Θεραπεία της Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα απασχολεί κυρίως τις γυναίκες από την εφηβική ηλικία και μετά, ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος. Εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, την κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Είναι ενδογενής μεταβολή στη συνοχή του δέρματος, που προκαλείται λόγω κακής αιμάτωσης και έχει ως αποτέλεσμα να μην «τρέφονται» σωστά τα λιποκύτταρα της εκάστοτε περιοχής.

Ο οργανισμός αντί να ανακατανέμει το λίπος που προσλαμβάνει ομοιόμορφα στο σώμα ή να το «καίει», το διανέμει στα λιποκύτταρα, που φαινομενικά μόνο έχουν περισσότερη ανάγκη για τροφή. Έτσι, τα λιποκύτταρα αυξάνουν τον όγκο τους, συμπιέζοντας τα αγγεία, εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών ανάμεσα στους ιστούς και επιδεινώνουν τη μικροκυκλοφορία.

Η ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού ωθεί τον συνδετικό ιστό να χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα σιγά σιγά εμφανίζει μια ανομοιόμορφη όψη που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Για την Θεραπεία της Κυταρίτιδας στην Aesthetix Clinic, εφαρμόζουμε την αποτελεσματική μέθοδο της Μεσοθεραπείας σώματος, σε συνδιασμό με τα Ακουστικά κύματα της Raylife και την τεχνολογία UltraSlim Cavitation – Μαγνητικών Πεδίων. Στοχεύουμε στην τοπική λιποδιάλυση, στη μείωση της κυτταρίτιδας και την αύξηση του κολλαγόνου, αφήνοντας το δέρμα λείο και σφριγηλό. Εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, βελτιώνουμε τη λεμφική και αιματική κυκλοφορία, διεγείρουμε τους ινοβλάστες, προκαλούμε την ανακατανομή του λίπους και τελικά πετυχαίνουμε, τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και την απώλεια πόντων.

Σύσφιξη & Αντιμετώπιση της επιδερμικής Χαλάρωσης – Ανόρθωση Στήθους & Γλουτών

Η επιδερμική Χαλάρωση (μείωση της ελαστικότητας του δέρματος του σώματος), εντοπίζεται στα χέρια, την κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα γόνατα. Είναι η αραίωση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι οποίες φυσιολογικά σχηματίζουν πλέγμα και στηρίζουν το δέρμα.

Συνέπεια, η διαταραχή της μορφής της υφής του συνδετικού και στηρικτικού ιστού του δέρματος (στο χόριο), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Προκαλείται κυρίως από την κακή διατροφή, την μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους, τις συχνές αυξομειώσεις βάρους, το στρες, την ηλικία, κληρονομικούς παράγοντες, την εμμηνόπαυση και τις ορμονικές διαταραχές.


Tips

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η κατανομή του βάρους είναι καθαρά θέμα γενετικής. Ουσιαστικά ελάχιστες είναι οι ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το «τοπικό πρόβλημα». Το κάθε σώμα κατανέμει τα κιλά του με πολύ διαφορετικό αφού και ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο ξεχωριστός. Ωστόσο, εάν θέλουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά το κομμάτι της εμφάνισης, θα πρέπει να αποφύγουμε τα περιττά κιλά. Η μείωση του βάρους γίνεται με αλλαγή του τρόπου ζωής. Συστηματική άσκηση και σωστή διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα της προσπάθειας.

Tip 1: Παράγοντες που επιδεινώνουν την Κυτταρίτιδα

● Οι εξαντλητικές δίαιτες.
● Η διατροφή με λιπαρά και υδατάνθρακες.
● Η καθιστική ζωή.
● Η κατακράτηση υγρών.
● Το κάπνισμα.
● Η έλλειψη άσκησης.

Tip 2: Παράγοντες που επιδεινώνουν την επιδερμική Χαλάρωση

● Η μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους.
● Οι συχνές αυξομειώσεις βάρους.
● Το στρες.

Αδυνάτισμα Κυτταρίτιδα Σύσφιξη & Ανόρθωση