fbpx

Στο Ινστιτούτο μας θα βρείτε τη μοναδική προηγμένη τεχνολογία κοσμητικής αισθητικής «Raylife Glowing Beauty» της γερμανικής εταιρείας Asclepion Laser Technologies.

 

Raylife Asclepion Laser Technologies

210 96 32 850   6945970323

 

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια, ολοκληρωμένη μέθοδο που υπόσχεται να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική σας λάμψη, να απελευθερώσει την ομορφιά του σώματός σας, χαρίζοντας του ανανεωμένη ενέργεια.

Η πολυλειτουργική τεχνολογία της Raylife (ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με ακουστικά κύματα και παλμικό φως) προσφέρει εντυπωσιακή αύξηση στην ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων.

Η μοναδικότητα της τεχνολογίας Raylife, συνίσταται πρωτίστως στο ότι προσφέρει εντοπισμένες θεραπείες, ανάλογα με την περιοχή του σώματος (πρόσωπο, κοιλιά, γλουτοί, πόδια), επιτρέποντας την παρέμβαση σε μία ή περισσότερες περιοχές, με διαφορετικούς θεραπευτικούς συνδυασμούς.

Χαρίστε στον εαυτό σας τη μοναδική εμπειρία της «Raylife Glowing Beauty» σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο για εσάς χώρο, το «Glowing Space», όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να ανακάμψετε από το καθημερινό άγχος κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Το λουλούδι της κοσμητικής αισθητικής «Raylife Glowing Beauty» εγγυάται απόλυτη αποτελεσματικότητα των θεραπειών, ικανή να οδηγήσει στην πλήρη μεταμόρφωση, ευεξία και αισθητική σας βελτίωση.

 

Εστιασμένες Λύσεις Raylife


Μοναδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα έχουν ελεγχθεί από ειδικούς της Raylife για θεραπείες σε κάθε σημείο του σώματος, με διαφορετικά είδη εφαρμογών, όπως οι ακόλουθες:

  • Τόνωση και αντιγήρανση (σε πρόσωπο και σώμα).
  • Σύσφιξη προσώπου και φωτοανάπλαση.
  • Λιπογλυπτική σώματος.
  • Καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

 

Raylife για το Σώμα σας

 

Η διέγερση των λειτουργιών του οργανισμού με την ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο των ακουστικών κυμάτων του συστήματος Raylife, ενεργοποιεί ξανά τον σωστό μεταβολισμό των ιστών, που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην αντίσταση των συνεπειών του χρόνου και του αγχωτικού ρυθμού της καθημερινής ζωής.

 

Τεχνολογία ακουστικών κυμάτων

Τα ακουστικά κύματα της Raylife χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των δερματικών ατελειών από κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Άμεσες και μεταγενέστερες επιδράσεις

  • 50% αύξηση στην ελαστικότητα του δέρματος.
  • Αύξηση στην πυκνότητα των ιστών, βελτιωμένη μικροκυκλοφορία.
  • Αύξηση σε διούρηση τις ώρες και ημέρες μετά τη θεραπεία.
  • Ορατή μείωση στην όψη φλοιού πορτοκαλιού μετά από 3-4 συνεδρίες.
  • Ανάπλαση της περιοχής μετά από 6-8 συνεδρίες.
  • Αύξηση στην ποιότητα των αποτελεσμάτων έως και 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Περιοχές θεραπείας

Μπράτσα, κοιλιά, γοφοί, γλουτοί, μηροί, προσαγωγοί, απαγωγοί.

Αριθμός αγωγών

6-12 με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα.

 

Ειδική Αποτρίχωση με έντονο Παλμικό Φως (IPL)

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, από κάθε σημείο του σώματος σας, χάρη στις θεραπείες του συστήματος Raylife, με τη μέθοδο του έντονου παλμικού φωτός (ΙPL).

Μια ασφαλής αποτρίχωση χωρίς κινδύνους, ανώδυνη, ακόμη πιο απαλή και άνετη, με το ενοποιημένο σύστημα ψύχρανσης του δέρματος.

Το δέρμα είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες χρωστικές και ξεχωριστές μικροσκοπικές δομές, που παρουσιάζουν διαφορετικά φάσματα απορρόφησης του φωτός.

Το φως εναποθέτει ενέργεια μόνο στα σημεία απορρόφησης. Τα μήκη κυμάτων διεισδύουν στο δέρμα και απορροφούνται από χρωμοφόρες δομές, όπως αιμοφόρα αγγεία και μελανίνη, δημιουργώντας θερμότητα.

Η θερμότητα υπερθερμαίνει τους στόχους, επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτή η ακριβής χρήση θερμότητας ονομάζεται επιλεκτική φωτοθερμόλυση.

Περιοχές θεραπείας

Μασχάλες, στήθος, χέρια, ώμοι, πλάτη, κοιλιακή χώρα, μέση, γλουτοί, μπικίνι, προσαγωγοί, μηροί, πόδια, γάμπες.

Raylife για το Πρόσωπο σας

 

Η Raylife σας προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου με τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων και του παλμικού φωτός. Κάθε θεραπεία μπορεί να βελτιστοποιηθεί και να προσαρμοστεί στις πραγματικές απαιτήσεις σας, χάρη στις Εστιασμένες Λύσεις του συστήματος Raylife.

Φωτοανάπλαση

Οι παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνιση των κοινών ατελειών στο δέρμα, όπως φωτογήρανση, δυσχρωμίες (καφέ κηλίδες, μέλασμα μετά από εγκυμοσύνη, λήψη αντισυλληπτικών), ευρυαγγείες, και άλλα φαινόμενα δερματικής υπερευαισθησίας, είναι διαφόρων ειδών.

Στα προηγούμενα χρόνια δοκιμάστηκαν πολλές θεραπείες, αλλά ποτέ δεν ήταν πλήρως ικανοποιητικές. Σήμερα η Raylife κάνει ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, ολοκληρώνοντας μια σειρά ειδικών θεραπειών που σηματοδοτούν μια στροφή στη θεραπεία αυτών των ατελειών, με τη συνδυαστική εφαρμογή των τεχνολογιών του έντονου παλμικού φωτός (IPL) τελευταίας γενιάς και των ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Περιοχές θεραπείας

Βαθιές ρυτίδες και λεπτές γραμμές του προσώπου, μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι της χήνας, ρινοχειλικός αύλακας, ζυγωματικά, παρειές, επαναφορά οβάλ προσώπου, διπλοσάγωνο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια.

Ειδική Αποτρίχωση με έντονο Παλμικό Φως (IPL)

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, από κάθε σημείο του προσώπου σας , με τη μέθοδο του έντονου παλμικού φωτός (ΙPL) Raylife.

Μια ασφαλής αποτρίχωση χωρίς κινδύνους, ανώδυνη, ακόμη πιο απαλή και άνετη, με το ενοποιημένο σύστημα ψύχρανσης του δέρματος.

Η θερμότητα Raylife υπερθερμαίνει τους στόχους, επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ακριβής χρήση της θερμότητας ονομάζεται επιλεκτική φωτοθερμόλυση.

Περιοχές θεραπείας

Full face, μουστάκι, λαιμός, πηγούνι, παρειές, περίγραμμα φρυδιών.

 

 

Τεχνολογία Raylife