fbpx

Θεραπείες για το Πρόσωπο του Άνδρα

Αντιγήρανση & Θεραπείες
για το Πρόσωπο
του Άνδρα

Καθαρισμός Προσώπου
με 40€ 2109632850   6945970323

Καθαρισμός και Ανάπλαση Προσώπου με Μικροκρυστάλλους
με 35€ 2109632850   6945970323

Καθαρισμός προσώπου με Πεπτίδια και Χρωματοθεραπεία
με 50€ 2109632850   6945970323

Μεσοθεραπεία Προσώπου
με 40€ 2109632850   6945970323

Σύσφιξη Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες
με 30€ 2109632850   6945970323

Θεραπεία Αντιγήρανσης με Βιομιμητικά Πεπτίδια
με 25€ 2109632850   6945970323

Φωτοανάπλαση με Laser για Πανάδες και Σύσφιξη
με 40€ 2109632850   6945970323

Λεύκανση με Φυτικό Πίλινγκ
με 30€ 2109632850   6945970323

Cryolift για Σύσφιξη και Επανόρθωση του Οβάλ του Προσώπου
με 40€ 2109632850   6945970323

Ιατρικό Flash Lifting με RF, για Σύσφιξη και Επανόρθωση του Οβάλ του Προσώπου
με 40€ 2109632850   6945970323


Οι Στόχοι

Ο Καθαρισμός του Προσώπου

Τα κύτταρα του δέρματός μας ανανεώνονται διαρκώς, αφού καθημερινά χιλιάδες από αυτά αποπίπτουν (πεθαίνουν) και αντικαθίστανται με καινούρια. Αυτός ο κύκλος ζωής που διαρκεί περίπου ένα μήνα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Όμως, παράγοντες όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η παραγωγή σμήγματος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός του προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό.

Ο καθαρισμός του προσώπου, έχει στόχο να διευκολύνει αυτή την ανανέωση και να λύσει προβλήματα που προκύπτουν όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι που φράσσουν.

Για τον Καθαρισμό του προσώπου, στην Aesthetix Clinic εφαρμόζουμε θεραπευτικές τεχνικές με Πεπτίδια, Χρωματοθεραπεία, Μικροκρυστάλλους και ελεγχόμενες Δακτυλοπιέσεις για την αποσυμφόρηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Ενυδατώσουμε το πρόσωπό σας με Πεπτίδια και Οξέα φρούτων.

Οι Πανάδες ή Μέλασμα

Οι πανάδες (ή το μέλασμα στην ιατρική ορολογία) είναι πολύ κοινές βλάβες του δέρματος, καφέ ή γκριζοκυανού χρώματος, που παρουσιάζονται κατά κύριο λόγο στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Εμφανίζονται συνήθως στα ζυγωματικά, το άνω χείλος, το μέτωπο και το πηγούνι. Σχετίζονται κυρίως με την έκθεση στον ήλιο και τις ορμονικές διακυμάνσεις. Η πρόληψη βασίζεται στην αντηλιακή προστασία του προσώπου, αλλά και τη γενικότερη αποφυγή έκθεσης στον ήλιο, ενώ η θεραπεία απαιτεί συστηματική εφαρμογή αντηλιακών και λευκαντικών προϊόντων.

Για την αντιμετώπιση των Πανάδων, στην Aesthetix Clinic εφαρμόζουμε την θεραπευτική μέθοδο της Φωτοανάπλασης με Laser και την τεχνική της Λεύκανσης με Φυτικό Πίλινγκ.

Η Επανόρθωση του Οβάλ του Προσώπου

Το δέρμα του προσώπου έχει την τάση «να πέφτει» και να χαλαρώνει με το πέρασμα του χρόνου. Με την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας οι ίνες του κολλαγόνου εκφυλίζονται. Ξεχειλώνουν, χάνουν την ελαστικότητά τους, λυγίζουν και μπερδεύονται. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της φυσικής γήρανσης, εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που παρατηρούνται στο δέρμα, αλλάζει και η εσωτερική μορφολογία του. Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται όλο και σε πιο αργούς ρυθμούς. Μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χάνουν την πυκνότητά τους και η επιδερμίδα τη σφριγηλότητά της. Το οβάλ σχήμα του προσώπου χάνεται…
Για να παραμείνει το δέρμα φρέσκο και νεανικό, χρειάζεται μεγάλα αποθέματα από φρέσκο, υγιές κολλαγόνο.

Στην Aesthetix Clinic εφαρμόζουμε την θεραπευτική μέθοδο της Παθητικής Γυμναστικής Cryolift, την τεχνική Flash Lifting με RF και την μέθοδο των Ραδιοσυχνοτήτων για την Σύσφιξη και την Επανόρθωση του Οβάλ του Προσώπου σας.

Η Αντιγήρανση

Η διαδικασία της γήρανσης είναι αναπόφευκτη σε όλους. Τα σημάδια γήρανσης διαφέρουν με την ηλικία. Τα πρώτα σημάδια είναι μικρές ρυτίδες, απώλεια λάμψης και ελαστικότητας. Κατόπιν, οι ρυτίδες βαθαίνουν και η σφριγηλότητα μειώνεται. Τέλος το δέρμα χαλαρώνει και χάνει την πυκνότητά του.
Ποιός είναι αυτός που θέλει να δείχνει γηρασμένος; Κανείς.

Για την αναστροφή της διαδικασίας της γήρανσης, στην Aesthetix Clinic εφαρμόζουμε την θεραπευτική μέθοδο της Μεσοθεραπείας, την θεραπεία Αντιγήρανσης με Βιομιμητικά Πεπτίδια, την τεχνική της Φωτοανάπλασης Προσώπου με Παλμικό Φως, και την τεχνική των Μικροκρυστάλων, για την αποτελεσματική απολέπιση και αιμάτωση του δέρματος.

 

Tips

Tip: Τι να προσέξετε μετά τον καθαρισμό Προσώπου

● Μετά από έναν καθαρισμό δεν θα πρέπει να βαφτείτε για 24-48 ώρες ούτε να δεχτείτε ηλιακή ή οποιοδήποτε άλλου τύπου ακτινοβολία (όπως Laser)
● Δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με οξέα φρούτων
● Να αποφεύγετε την σωματική άσκηση για 24 ώρες περίπου, καθώς ο ιδρώτας και οι ρύποι από την άθληση μπορεί να μολύνουν και θα ερεθίσουν το δέρμα σας.
● Για να διατηρηθεί ένα καλό αποτέλεσμα, χρειάζεται την βοήθεια σας και αυτό θα γίνει εάν απομακρύνετε το μακιγιάζ σας, απαραιτήτως κάθε βράδυ. Χρησιμοποιείτε ενυδατική και αντηλιακή κρέμα. Εφαρμόζεται ένα ήπιο πήλινγκ και μια καθαριστική μάσκα στο πρόσωπο μια φορά την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο του δέρματος σας.

Tip: Πρόληψη Πανάδων

Ορισμένες φορές, το μέλασμα μπορεί να προληφθεί με την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, η πρόληψη είναι δύσκολη. Όταν η έκθεση στον ήλιο δεν μπορεί να αποφευχθεί, τότε είναι απαραίτητη η χρήση καπέλου, γυαλιών ηλίου και αντηλιακών προϊόντων. Το αντηλιακό προϊόν θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 δείκτη προστασίας και να περιέχει φυσικά φίλτρα, όπως οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου, για να μπλοκάρει αποτελεσματικά τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα χημικά φίλτρα δεν μπλοκάρουν και τους δύο τύπους υπεριωδών ακτίνων UVA και UVB, όπως ο ψευδάργυρος και το τιτάνιο. Η συστηματική χρήση αντηλιακής προστασίας ενισχύει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών του μελάσματος.

Tip: Γυμναστική για το Πρόσωπο

Όπως κάνουμε γυμναστική για να διατηρήσουμε το σώμα μας υγιές ή να βελτιώσουμε τη φόρμα μας, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και στο πρόσωπό μας! «Η ιδέα είναι ίδια. Συσφίγγοντας τους μυς, τονώνουμε την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος», εξηγεί η Γιάννα Κατσαγεώργη, δασκάλα της γιόγκα και συνεργάτιδα του νέου εναλλακτικού χώρου «Essence». Κάνοντας τακτικά τις ασκήσεις που σας υποδεικνύουμε, θα δείτε ότι μέρα με τη μέρα το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο αναζωογονημένο και θα αποκτήσει πιο νεανική εμφάνιση. Αξίζει, λοιπόν, να αφιε­ρώσετε λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνοντας τις ακόλουθες ασκήσεις.
● Για το μέτωπο Βάλτε τα δάχτυλά σας πάνω από τα φρύδια και πιέστε το δέρμα προς τα πάνω. Επαναλάβετε 10 φορές.
● Για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια Με τα δάχτυλα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και πιέζοντας ελαφρά το δέρμα προς τα πάνω, κλείστε σφιχτά τα μάτια σας για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 10 φορές.
● Για τα μάγουλα Παίρνοντας μια βαθιά εισπνοή, φουσκώστε τα μάγουλά σας και κρατήστε τον αέρα όσο αντέχετε. Μια παραλλαγή της ίδιας άσκησης είναι να μεταφέρετε τον αέρα αριστερά και δεξιά. Δεύτερη άσκηση είναι να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να ρουφήξετε τα μάγουλά σας.
● Για τους μυς γύρω από το στόμα Με μισάνοιχτο το στόμα, χρησιμοποιήστε τους δείκτες των χεριών σας για να τραβήξετε τις γωνίες του στόματός σας, κρατήστε για 2-3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε 10 φορές. Κάντε, επίσης, με έντονες κινήσεις ότι μασάτε και κατόπιν σχηματίστε με τα χείλη σας το σχήμα των φωνηέντων, δίνοντας έμφαση στην προφορά τους.
● Για το σαγόνι Ανεβάστε το κάτω χείλος όσο πιο ψηλά μπορείτε, κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβετε.
● Για το λαιμό Με το κεφάλι ελαφρά γερμένο πίσω και τα μάτια στραμμένα προς τα πάνω, ανοίξτε το στόμα και βγάλτε τη γλώσσα προς τα έξω. Επαναλάβετε 5 φορές.
Για να καταπολεμήσεις το διπλοσάγονο: Κάνε το χέρι σου γροθιά και τοποθέτησέ το κάτω από το πηγούνι σου, ασκώντας σταθερή πίεση προς τα πάνω για 10 δευτερόλεπτα.
Για να «ανοίξεις» τα μάτια σου: Σμίξε τα χείλη σου. Τοποθέτησε τις παλάμες σου στους κροτάφους και πίεσε προς τα πίσω, για να τεντωθεί η περιοχή των ματιών. Ταυτόχρονα, κλείσε τα μάτια για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα ανόρθωσης. Μείνε εκεί που είσαι, σ΄αυτή τη θέση για 10 δεύτερα και έπειτα χαλάρωσε.
Για να στοχεύσεις στο περίγραμμα των χειλιών: Βάλε τους μέσους σου στο άνω χείλος. Πίεσε με τα δάχτυλά σου προς τα κάτω και σπρώξε με τα χείλη σου προς τα πάνω. Διατήρησε τη θέση αυτή για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα χαλάρωσε.
Για να απελευθερώσεις την ένταση: Γείρε το κεφάλι σου προς τα δεξιά. Με το δεξί σου χέρι, πίεσε την αριστερή πλευρά του λαιμού προς τα κάτω, για να τεντωθούν οι μύες. Μείνε στη θέση αυτή για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα χαλάρωσε. Πραγματοποίησε την ίδια κίνηση και για την άλλη πλευρά του λαιμού, γέρνοντας το κεφάλι σου προς τα αριστερά.

Αντιγήρανση & Θεραπείες Προσώπου